Pridaj recept a vyhraj
Recepty na domáci chlieb a informácie o domácich pekárňach chleba

         Chlieb, chlebík, chlebíček! Kto by ho nemal rád? V obchode nájdeme veľa druhov chleba, čierny chlieb, ražný chlieb, zemiakovy chlieb. Každý chlieb má svoju typickú vôňu a chuť. Ale iba jeden chutí najlepšie, a to pravý domáci chlieb. Stránka chleba.sk Vám prináša množstvo receptov na pečenie domáceho chleba, informácie o domácich pekárničkách a zmesiach na pečenie chleba. Prekvapte seba i Vašich blízkych a upečte si vlasný domáci chlieb!
Informácie o domácich pekárňach na pečenie chleba a zmesiach na prípravu chleba

Labeta: Zmes na FIT chlieb

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Zmes na chlieb s vyšším obsahom vlákniny. Odporúča sa do cesta pridať čerstvú zeleninu alebo rôzne druhy korenia.

 

Labeta: Zmes na prípravu vianočky - sladkého chlebíka

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Zmes na prípravu sladkého chlebíka alebo vianočky. Podľa chuti môžete pridať kandizované ovocie alebo sušené hrozienka.

 

Labeta: Zmes na slnečnicový chlieb

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Zmes Labeta na chlieb so zvýšeným obsahom lúpanej slnečnice, ktorá dodá chlebu príjemnú chuť.

 

Labeta: Zmes na cesnakový chlieb

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Zmes Labeta na prípravu cesnakového chleba. Obsahuje jemné kúsky cesnaku, ktoré dodajú chlebu zaujímavú chuť.

 

Labeta: Zmes na kmínový chlieb

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Zmes Labeta na kmínový chlieb od spoločnosti Labeta. Možnosť pridať rôzne prísady podľa vlastnej chuti.

 

Labeta: Zmes na chlieb viaczrnný

Dátum pridania: 08.02.2009
Kategória: Zmesy na pečenie chleba

Spoločnosť Labeta ponúka na trhu zmes na prípravu chleba s vyšším podielom vlákniny pod názvom chlieb viaczrnný.

 
ornament_klasicky_chlieb
 
Developed by J&D MEDIA, EU Pravidlá ochrany osobných údajov | Počet návštevníkov: 1934243 | Posledná aktualizácia stránky: 26. 12. 2010